Care este noua afacere în care Ioan Popa, proprietarul Transavia, a investit 15 milioane de euro

Postat la 04 septembrie 2017 1649 afişări

Ioan Popa, proprietarul grupului Transavia, cel mai mare producător de carne de pasăre de pe plan local, va finaliza într-o lună de zile o investiţie de aproximativ 15 mil. euro, susţinută din fonduri proprii, într-un complex turistic de lux şi un teren de golf, dezvoltate pe o suprafaţă de circa 67 de hectare în localitatea Teleac, la 7 km de Alba Iulia. Terenul va avea 18 trasee şi va fi al doilea din ţară ca suprafaţă, potrivit site-ului golfinromania.com.

Care este noua afacere în care Ioan Popa, proprietarul Transavia, a investit 15 milioane de euro

„În aproximativ o lună de zile vom inaugura acestă investiţie, de aproximativ 15 milioane de euro, realizată din pasiune pentru golf şi din dorinţa de a oferi ceva comunităţii din zona asta de ţară, unde am reuşit să fac un business prosper. Golful este un sport excepţional de care nu te laşi, odată ce te-ai apucat, iar eu nu sunt pasionat de altceva în viaţă mai mult decât de golf, pe care îl practic de zece ani“, a declarat Ioan Popa, proprietarul grupului Transavia. 

Noul business pe care pariază 15 milioane unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din România. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alba iulia,
afacere,
investitie,
transavia,
ioan popa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.