Cardurile contactless Metrorex pot fi reîncărcate la automatele de vândut cartele din staţii

Autor: Dorin Oancea Postat la 08 februarie 2023 44 afişări

Cardurile contactless Metrorex pot fi reîncărcate la automatele de vândut cartele din staţii

 Metrorex anunţă că începând de miercuri călătorii care deţin un card contactless îl pot reîncărca la un automat de vândut cartele din reţeaua de metrou. 

Serviciul este funcţional în toată reţeaua de metrou, mai puţin la automatele amplasate în staţiile de pe tronsoanele Gara de Nord 2 – Străuleşti şi Nicolae Grigorescu 2 – Anghel Saligny.

Această nouă funcţionalitate va permite călătorilor să consulte sau să reîncarce pe cardurile contactless Metrorex titlurile de călătorie care au fost încărcate anterior pe cardurile deţinute de călători, conform indicaţiilor din meniul automatelor de vândut cartele. La automatele de vândut cartele nu se pot reîncărca titluri de călătorie cu reducere.

Metrorex asigură această modalitate de reîncărcare a cardurilor contactless prin intermediul a 210 automate de vândut cartele, amplasate pe Magistralele 1, 2, 3 şi 5.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
metrou,
cartele,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.