Cântăreaţa Alexandra Stan, la spital cu vânătăi şi echimoze după ce ar fi fost bătută de manager

Postat la 17 iunie 2013 176 afişări

Cântăreaţa Alexandra Stan a ajuns la spital cu vânătăi şi echimoze, după ce ar fi fost bătută, potrivit tatălui acesteia, de managerul ei Marcel Prodan, pe marginea unui drum naţional din Constanţa, un echipaj de Poliţie intervenind pentru a o ajuta pe tânără.

Cântăreaţa Alexandra Stan, la spital cu vânătăi şi echimoze după ce ar fi fost bătută de manager

 Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, sâmbătă, în jurul orei 19.00, un echipaj al Poliţiei Rutiere care patrula pe drumul naţional ce leagă Constanţa de localitatea Valu lui Traian a observat pe marginea şoselei, în dreptul ieşirii de pe Autostrada Soarelui, un bărbat şi o femeie care se certau, în apropierea unui autoturism.

Astfel, oamenii legii au oprit, i-au legitimat pe cei doi, stabilind că este vorba despre cântăreaţa Alexandra Stan şi Marcel Prodan.

Conform sursei citate, tânăra avea urme de violenţă pe faţă, poliţiştii propunându-i acesteia să o transporte la spital, şi, totodată, au sfătuit-o să depună o plângere împotriva agresorului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cantareata-alexandra-stan-la-spital-cu-vanatai-si-echimoze-dupa-ce-ar-fi-fost-batuta-de-manager-10977632
10977632
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.