CANNES 2013 - Cristian Mungiu, membru al juriului: Am premiat cinema-ul, nu au fost premii politice

Postat la 27 mai 2013 48 afişări

Regizorul român Cristian Mungiu, membru al juriului Festivalului de Film de la Cannes 2013, a declarat în conferinţa de presă organizată duminică seară, după decernarea trofeelor, că juraţii din acest an au dorit să premieze cinema-ul, nu să acorde premii politice.

CANNES 2013 - Cristian Mungiu, membru al juriului: Am premiat cinema-ul, nu au fost premii politice

 Steven Spielberg, preşedintele juriului Festivalului de Film de la Cannes, a deschis conferinţa de presă organizată după decernarea premiilor, duminică seară, cu o declaraţie despre deciziile juraţilor în legătură cu peliculele premiate pe Croazetă, potrivit imaginilor difuzate pe site-ul oficial al evenimentului.

"Suntem cu toţii artişti (membrii juriului, n.r.), discuţiile au fost politicoase şi am descoperit că avem multe lucruri în comun", a spus Steven Spielberg, dezvăluind totodată faptul că pentru trei dintre filmele premiate la Cannes decizia juriului a fost unanimă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cannes-2013-cristian-mungiu-membru-al-juriului-am-premiat-cinema-ul-nu-au-fost-premii-politice-10903328
10903328
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.