C&W Echinox preia administrarea clădirii de birouri One Victoriei Center din Bucureşti

Autor: Andra Stroe Postat la 14 martie 2019 46 afişări

Firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată să administreze clădirea de birouri One Victoriei Center (fosta Bucharest Corporate Center) din Bucureşti, centru de afaceri reprezentativ, situat în centrul de afaceri al Bucureştiului (Central Business District).

C&W Echinox preia administrarea clădirii de birouri One Victoriei Center din Bucureşti

Ca urmare a acestei decizii, compania va avea atribuţii ȋn gestionarea activităţii de zi cu zi ȋn cadrul proiectului, printr-o echipă de specialişti atât on-site, cât şi la sediul central, coordonaţi de către Mihaela Petruescu, Head of Asset Services.

One Victoriei Center este o clădire situată în zona Piaţa Victoriei, cu o suprafaţă ȋnchiriabilă de aproximativ 12.000 de metri pătraţi distribuiţi pe parter şi 13 etaje supraterane, fiind unul dintre imobilele emblematice din centrul de business al Capitalei, fost sediu al unor companii precum Generali sau IBM. Imobilul, parte din portofoliul One United Properties a atras noi chiriaşi, precum BRD sau Food Panda.

Zona CBD ȋnregistra la finalului anului 2018 o rată de neocupare a spaţiilor de birouri de 4,6%, nivel sub media Bucureştiului, de 8,6%, fiind de-a lungul timpului una dintre zonele cu cele mai mici rate de disponibilitate de la nivelul Capitalei.

Pentru Cushman & Wakefield Echinox, noul mandat coincide cu extinderea serviciilor oferite prin intermediul departamentului de administrare a proprietăţilor, care ȋşi schimbă denumirea din Property Management ȋn Asset Services.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
birouri,
preluare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.