Ecaterina Andronescu: Cei şcoliţi astăzi au IT-ul în ADN. Vrem să digitalizăm sistemul

Postat la 13 martie 2019 95 afişări

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, miercuri, la reuniunea primarilor din România, că cel mai important proiect pentru educaţie este digitalizarea sistemului de învăţământ şi dotarea elevilor cu tablete, deoarece ei„au IT-ul în ADN”.

Ecaterina Andronescu: Cei şcoliţi astăzi au IT-ul în ADN. Vrem să digitalizăm sistemul

„Din punctul meu de vedere cea mai importantă instituţie din orice primărie este şcoala. Din fericire pentru scoală, anul acesta avem un buget ceva mai generos.

 

Ne ajută şi MDRAP-ul care a prins în bugetul propriu 5.095 de şcoli din diferite etape de reabilitare sau de construcţie, şcoli şi grădiniţe însumând circa 17 miliarde, deci o sumă absolut considerabilă. Bugetul tot al ministerului are 5,5% din PIB, ceea ce, fără îndoială, ne dă o speranţă că putem să dezvoltăm din el câteva proiecte foarte interesante”, a declarat, miercuri, ministrul Educaţiei, Ecaternia Andronescu, miercuri, la reuniunea Asociaţiei Municipiilor din România.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ecaterina andronescu,
sistem,
adn,
it

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.