Încă un lanţ de magazine româneşti DISPARE. O reţea străină îi cumpără TOATE magazinele

Postat la 18 martie 2019 10176 afişări

Încă un lanţ de magazine româneşti DISPARE. O reţea străină îi cumpără TOATE magazinele

Retailerul olandezo-belgian Mega Image a anunţat preluarea lanţului de supermarketuri Zanfir din Vrancea, controlat de familia cu acelaşi nume, în urma aprobării achiziţiei de către Consiliul Concurenţei.

 

Prin această tranzacţie Mega Image îşi face intrarea în judeţul Vrancea, retailerul urmând să integreze în reţeaua proprie zece unităţi care vor fi transformate treptat în magazine Mega Image şi Shop&Go.

 

„Preluarea celui mai important jucător din industria de retail de pe piaţa locală din zona Vrancea face parte din strategia noastră de dezvoltare şi expansiune în noi teritorii”, spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.