Borza: Hidroelectrica va ieşi din a doua insolvenţă în mai sau iunie 2015

Postat la 28 mai 2014 49 afişări

Avocatul Remus Borza, şeful firmei Euro Insol, care administrează judiciar compania Hidroelectrica, spune că producătorul de energie va ieşi din a doua insolvenţă în mai sau iunie 2015, şi dacă Departamentul pentru Energie nu îi aprobă un onorariu de aproape 1 milion de euro îşi depune mandatul.

Borza: Hidroelectrica va ieşi din a doua insolvenţă în mai sau iunie 2015

 "Ieşirea din insolvenţă va avea loc în mai sau iunie anul viitor", a declarat Borza pentru MEDIAFAX.

El a adăugat că a doua insolvenţă a Hidroelectrica va dura mai mult faţă de precedenta pentru că judecătorul Mircea Moldovan este în custodia statului şi trebuie desemnat altul, iar unele contestaţii nu au termene de judecată stabilite înă şi urmează şi vacanţa judecătorească (în intervalul 1 iulie - 31 august, n.r.).

Judecătorul Mircea Moldovan şi alţi trei judecători, toţi de la tribunalul Bucureşti, au fost reţinuti de DNA în 19 mai, fiind acuzaţi de luare de mită şi abuz în serviciu. Moldovan se numără printre judecătorii care au decis în luna februarie a acestui an reintrarea în insolvenţă a Hidroelectrica.

Compania este în insolvenţă a doua oară în mai puţin un an, după ce a trecut printr-o procedură similară între iunie 2012 şi iunie 2013.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/borza-hidroelectrica-va-iesi-din-a-doua-insolventa-in-mai-sau-iunie-2015-12660168
12660168
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.