BorsodChem, listat la Varsovia

Postat la 23 martie 2006 42 afişări

Combinatul petrochimic ungar BorsodChem va deveni a doua companie straina cotata la bursa din Varsovia, dupa Bank Austria Creditanstalt. Actiunile BorsodChem vor fi listate la bursa poloneza din 8 octombrie.

Combinatul petrochimic ungar BorsodChem va deveni a doua companie straina cotata la bursa din Varsovia, dupa Bank Austria Creditanstalt. Actiunile BorsodChem vor fi listate la bursa poloneza din 8 octombrie. Actionarul majoritar - fondul austriac de investitii Vienna Capital Partners - intentioneaza sa vânda in total pe pietele internationale de capital 67,9% din actiunile companiei.

Alegerea Varsoviei denota interesul fondului de investitii austriac pentru o extindere a activitatii in Polonia. Acum trei ani, BorsodChem a incercat sa preia un producator polonez de nitrati, iar acum ar putea candida pentru cumpararea mai multor uzine chimice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actualitate
/actualitate/borsodchem-listat-la-varsovia-2510721
2510721
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.