Boc loveste in Ionut Costea, cumnatul lui Geoana: Cere reducerea salariilor de la Eximbank

Postat la 14 februarie 2010 23 afişări

Premierul Boc a cerut Eximbank sa reduca salariul conducerii de la circa 20.000 euro în prezent la 1.000 de euro, corespunzator indemnizatiei unui secretar de stat, dupa modelul Fondului Proprietatea, avertizand ca altfel vor fi identificate si alte solutii pentru a efectua diminuarea.

El a afirmat, vineri seara, la OTV, ca ar fi normal ca salariul directorului Eximbank sa fie stabilit la nivelul indemnizatiei unui secretar de stat, aratand ca, în caz contrar, pot fi gasite solutii in acest sens.

Premierul a facut trimitere la conducerea Fondului Proprietatea, unde salariul directorului va fi redus pana la începutul lunii martie.

Cel mai afectat de o asemenea decizie va fi presedintele Eximbank si cumnatul presedintelui Senatului Mircea Meoana, Ionut Costea. Costea a lucrat in Ministerul Finantelor si a condus mai multe banci private.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/boc-loveste-in-ionut-costea-cumnatul-lui-geoana-cere-reducerea-salariilor-de-la-eximbank-5517935
5517935
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.