BNR a extins cu patru persoane grupul de acţionari fără drept de vot la Banca Comercială Carpatica

Postat la 28 martie 2014 53 afişări

Banca Naţională a României (BNR) a extins cu patru persoane grupul de acţionari care acţionează concertat la Banca Comercială Carpatica (BCC), incluzând şi noii acţionari care au preluat titluri de la Corneliu Tănase, întrucât Ilie Carabulea a finanţat o parte din achiziţii.

BNR a extins cu patru persoane grupul de acţionari fără drept de vot la Banca Comercială Carpatica

Prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, a emis un ordin prin care a dispus suspendarea exercitării drepturilor de vot ale acţionarilor care fac parte din grupul de persoane "Cojocaru-Lupu", care a acţionat concertat pentru cumpărarea unei deţineri calificate în capitalul social al Băncii Carpatica, respectiv Carabulea Oprea Nicolae, Tănase Daniela, Cojocaru Dana şi Lupu Nicolae", se arată într-un comunicat transmis de bancă Bursei de Valori.

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bnr-a-extins-cu-patru-persoane-grupul-de-actionari-fara-drept-de-vot-la-banca-comerciala-carpatica-12351533
12351533
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.