Ofertele pentru cele cinci licenţe de televiziune digitală pot fi depuse până la 8 mai

Postat la 27 martie 2014 38 afişări

Ofertele pentru cele cinci licenţe de televiziune digitală terestră vor putea fi depuse până la data de 8 mai, iar caietul de sarcini poate fi achiziţionat începând de joi, contravaloarea acestuia ridicându-se la 4.000 lei, a anunţat autoritatea de reglementare în comunicaţii (ANCOM)

Ofertele pentru cele cinci licenţe de televiziune digitală pot fi depuse până la 8 mai

 "Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) demarează licitaţia pentru acordarea licenţelor (multiplexurilor) de televiziune digitală prin publicarea anunţului oficial privind punerea în vânzare a caietului de sarcini. Până pe 8 mai, toţi cei interesati îşi pot depune candidatura pentru a participa la procedura de selecţie competitivă desfăşurată de ANCOM pentru cele cinci multiplexuri disponibile. Caietul de sarcini poate fi achiziţionat începând de joi,, de la sediul ANCOM. Persoana împuternicită să ridice caietul de sarcini trebuie să prezinte dovada de plată a contravalorii caietului de sarcini, de 4.000 lei", se arată într-un comunicat al instituţiei.

Pentru a participa la licitaţie, fiecare candidat trebuie să achiziţioneze caietul de sarcini şi să îndeplinească cumulativ o serie de criterii de calificare, respectiv să fie societate comercială română sau străină, cu o cifră de afaceri medie pe ultimii 3 ani de minimum 2 milioane de euro şi durata de funcţionare prevăzută în actul constitutiv până la data de 17 iunie 2025.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ofertele-pentru-cele-cinci-licente-de-televiziune-digitala-pot-fi-depuse-pana-la-8-mai-12346097
12346097
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.