Black Friday se extinde şi pe piaţa de aranjamente florale. Ce oferte anunţă jucătorii de profil

Autor: Andra Stroe Postat la 09 noiembrie 2020 48 afişări

Black Friday se extinde şi pe piaţa de aranjamente florale. Ce oferte anunţă jucătorii de profil

FlorideLux.ro, unul dintre principalii retaileri de aranjamente florale şi cadouri online şi offline din România, va organiza evenimentul Black Friday în ziua de vineri, 13 noiembrie, şi anunţă reduceri de 30% pentru buchete şi aranjamente florale premium din ofertă.

Potrivit reprezentanţilor companiei, ofertele pregătite de FlorideLux.ro pentru Black Friday vor fi disponibile doar vineri, 13 noiembrie, şi oferă clienţilor posibilitatea de a opta pentru livrarea comenzii oricând, chiar şi pe parcursul anului viitor.

Compania estimează că cele mai solicitate produse de către clienţii FlorideLux.ro cu ocazia Black Friday vor fi cutiile cu trandafiri, urmate de trandafirii criogenaţi şi buchetele cu trandafiri, acestea fiind de departe florile preferate de români.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
black friday,
clienti,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.