Black Friday 2017: Vitacom Electronics oferă reduceri de până la 35%

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 15 noiembrie 2017 114 afişări

Vitacom Electronics, companie specializată în vânzarea şi distribuţia de produse electronice, vine cu o promoţie specială pentru Black Friday.

Black Friday 2017: Vitacom Electronics oferă reduceri de până la 35%

Discounturile oferite pornesc de la 10% şi ajung la 35% în funcţie de suma de achiziţie. Vitacom desfăşoară această campanie între 17 şi 18 noiembrie în magazinele fizice din Arad, Bacău, Bucureşti, Braşov, Cluj, Iaşi, Timişoara şi Constanţa. În plus, Vitacom va prelungi orarul magazinelor cu o oră atât vineri, cât şi sâmbătă.

Promoţia oferită de Vitacom de Black Friday porneşte de la un discount de 10% pentru o achiziţie de 20 lei, ajungând până la un discount de 35% pentru 100 de lei cheltuiţi în magazin. Magazinele oferă o gamă largă de aproape 10.000 de produse.

Vitacom estimează pentru 2017 o cifră de afaceri de 10,55 milioane de euro, în creştere cu 10% faţă de anul anterior (9,5 milioane de euro). Vitacom este prezentă pe toate canalele de distribuţie: magazine tradiţionale, key account, online, dar şi prin magazine proprii şi exporturi. Vitacom exportă produsele Well şi Chrome în Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Serbia, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Estonia, Grecia, Cipru, Spania, Portugalia, Cehia, Polonia dar şi în Germania.

Vitacom Electronics a fost fondată în anul 1991 de Vasile Andrei Vita. De-a lungul timpului, compania a dezvoltat două branduri proprii: WELL şi CHROME, recunoscute la nivel naţional şi internaţional. De asemenea, a stabilit parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Valueline, Konig, HQ, Cyberpower, Maxell, Goobay, ProsKit, NGS, Fixpoint, Goobay şi Legrand.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.