Black Friday 2015: Ce ofertete au magazinele şi cine are cele mai mari reduceri

Postat la 16 noiembrie 2015 2833 afişări

Black Friday 2015: Ce ofertete au magazinele şi cine are cele mai mari reduceri

Conceptul Black Friday, preluat de pe piaţa americană, a fost adus în România în 2011 de grupul care operează brandurile eMag şi Flanco. Astfel a ajuns  la cea de-a cincea ediţie, numărul participanţilor crescând de la un an la altul, la fel şi controversele privind valoarea reală a reducerilor din această perioadă. 

Vezi aici ghidul de Black Friday: ce drepturi ai în perioadele de reduceri

Black Friday marchează intrarea în sezonul de cumpărături de iarnă prin acordarea de reduceri semnificative de preţuri, în general pentru o zi. În mod tradiţional, evenimentul are loc în ultima zi de vineri a lunii noiembrie, însă retailerii români au "furat" startul anul trecut, ca şi în 2015, lansând campaniile de reduceri cu o săptămână înaintea evenimentului din America de Nord.

Pentru ediţia din acest an, retailerii care au anunţat promoţii acoperă o varietate de domenii, de la produse IT, modă, ceasuri, jucării pentru copii, decoraţiuni, până la produse cosmetice şi bijuterii.

Printre cei mai cunoscuţi retaileri care vor participa la campanie se află Altex, eMag, Flanco, EvoMag, elefant.ro, F64, Germanos, Carrefour, Quickmobile (electro-IT), Ecco, Otter, Originals (încălţăminte), Watchshop, cautceas.ro, topceas.ro (ceasuri), Somproduct (articole pentru casă) sau Avon (produse cosmetice).

Dintre companiile care au anunţat vânzările înregistrate anul trecut de Black Friday, cele mai mari încasări au fost obţinute de eMag (165 de milioane de lei) şi Flanco (98 de milioane de lei).

Ştire în curs de actualizare. Vom adăuga şi alte oferte în zilele următoare.

Vezi ofertele:

Evolio

QuickMobile

Domo (reducerile Domo nu vin de Black Friday, ci în contextul închiderii magazinelor fizice)

Dressbox

PC Garage

Sole Luxury Boutique

Elefant

eMAG

Mobexpert

Neoplaza

PretzMic

Autovit

Fashion Days

CEL.ro

Praktiker

Urmărește Business Magazin

/actualitate/black-friday-2015-ce-ofertete-au-magazinele-si-cine-are-cele-mai-mari-reduceri-14887717
14887717
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.