Black Friday 2015: Ceasuri cu până la 90% discount, în magazinul PretzMic.ro

Postat la 18 noiembrie 2015 784 afişări

Black Friday 2015: Ceasuri cu până la 90% discount, în magazinul PretzMic.ro

Începând de vineri, pe tot parcursul week-endului, absolut toate modelele de ceasuri disponibile în magazin vor fi incluse în campania Black Friday, clienţii având posibilitatea de a le cumpăra cu discounturi generoase, de până la 90%, se arată în comunicatul companiei.

Oferta magazinului cuprinde peste 500 de modele de ceasuri şi un stoc propriu de aproape 20.000 de ceasuri. Magazinul îşi propune să îşi înregistreze o creştere de peste 30% a vânzărilor în comparaţie cu Black Friday 2014. Reprezentanţii www.PretzMic.ro se aşteaptă ca "vedetele" să fie ceasurile mecanice şi în special modelele Tourbillon.

"Ne-am pregătit intens pentru Black Friday 2015, multe modele de ceasuri vor avea reduceri impresionante. Avem stocuri consistente inclusiv la produsele cu reduceri foarte mari, astfel încât dorim să livrăm rapid comenzile, pentru satisfacţia maximă a clienţilor. Vom avea mai mulţi operatori, pentru ca fiecare client să se bucure nu doar de preţuri extrem de mici, ci şi de o experienţă pozitivă de shopping online în general: produse de calitate, costuri bune, livrări rapide, comunicare excelentă. Liniile telefonice vor avea program special în toate aceste zile - de la ora 7 până la ora 23", a declarat Ioan Farcaş, Manager General al companiei care operează magazinul PretzMic.ro.

Acesta a mai menţionat că, în condiţiile de supra-aglomerare specifice perioadei, obiectivul de livrare a comenzilor efectuate de Black Friday este de maximum 5 zile (faţă de maximum 2 zile în mod normal).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/black-friday-2015-ceasuri-cu-pana-la-90-discount-in-magazinul-pretzmic-ro-14891127
14891127
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.