Domo închide toate cele 75 de magazine şi rămâne doar cu operaţiuni online

Postat la 16 noiembrie 2015 1176 afişări

Domo închide toate cele 75 de magazine şi rămâne doar cu operaţiuni online

Retailerul de electro-IT Domo, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa locală de profil, cu afaceri de peste 600 mil. lei anul trecut, va închide toate magazinele fizice pentru a ră­mâne cu operaţiuni doar online, potrivit surselor din pia­ţă. O parte dintre magazine au fost deja preluate de com­pe­titori, iar furnizorii de electronice şi electrocasnice spun că nu au fost plătiţi, motiv pentru care nu mai livrează marfă com­­paniei care are deja probleme financiare de mai mulţi ani.

Retailerul oferă reduceri de până la 90%, oferta fiind valabilă în magazine în perioada 13-30 noiembrie. În oferta online apar preţuri de 1-2 lei pentru produse precum „Protecţie spate iGo iPad 2” sau  „Carcasă iPad”. În ofertă apar însă şi alte produse, respectiv mouse-uri, cabluri sau ondulatoare de păr.

Până la închiderea ediţiei repre­zentanţii Domo nu au răspuns solicitării ZF. Potrivit ultimelor date, Domo avea în toamnă circa 75 de magazine fizice şi unu online.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
domo,
magazine,
inchidere,
online,
operatiuni,
afaceri,
crestere
/actualitate/domo-inchide-toate-cele-75-de-magazine-si-ramane-doar-cu-operatiuni-online-14887817
14887817
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.