Bitdefender lansează un program de învăţare prin care să îşi pregătească viitorii angajaţi

Autor: Ioana Matei Postat la 02 iunie 2015 168 afişări

Bitdefender lansează un program de învăţare prin care să îşi pregătească viitorii angajaţi

Producătorul de soluţii de securitate IT Bitdefender organizează un proiect de învăţare mixtă pentru limbajul C++ pentru tinerii interesaţi de acest limbaj de programare.  Potrivit reprezentanţilor companiei, pe lângă diplome şi premii din partea companiei, tinerii participanţi la proiect vor avea oportunitatea de a-şi construi o carieră.

În cadrul proiectului Bitdefender TechChallenge tinerii vor interacţiona  timp de cinci săptămâni cu experţi din cadrul companiei. Cele 10 sesiuni de învăţare din cadrul proiectelor constau într-un amestec de acumulare de cunoştinte prin interacţiune, prin online media şi prin exerciţii pe platforma digitală, pentru aprofundarea progrămării în limbajul C++.

Sesiunile vor fi susţinute de dezvoltatori şi arhitecţi de software din Bitdefender.Potrivit reprezentanţilro companiei, pe lângă diplome şi premii din partea companiei, tinerii participanţi la proiect vor avea oportunitatea de a-şi construi o carieră.

Bitdefender a obţinut anul trecut o creştere de circa 40% a afacerilor, acestea ajungând pentru Bitdefender SRL, parte a holdingului Bitdefender, la 276,89 mil. lei (circa 62 mil. euro).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bitdefender-lanseaza-un-program-de-invatare-prin-care-sa-isi-pregateasca-viitorii-angajati-14384300
14384300
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.