Bergenbier l-a numit preşedinte pe Lucian Ghinea

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 15 octombrie 2012 85 afişări

Jens Hoesel îşi va încheia mandatul de preşedinte al Bergenbier S.A. la sfârşitul lunii noiembrie 2012. Odată cu încheierea mandatului, Jens Hoesel va părăsi şi grupul Molson Coors. Lucian Ghinea a fost desemnat noul preşedinte al Bergenbier.

Jens Hoesel şi-a început activitatea în cadrul grupului Starbev (actualmente Molson Coors) acum doi ani, iar după jumătate de an a fost numit preşedinte al companiei Bergenbier S.A.

Lucian Ghinea, lucrează în cadrul grupului de 12 ani, cu o pauza de un an si jumatate in perioada 2008-2009. De-a lungul anilor a ocupat diverse funcţii, ultima fiind financial controller al grupului. El are experienţă în industria berii din Romania, dar şi in alte zone din FMCG şi retail din perioada în care a activat în domeniul consultanţei în afaceri.

Lucian Ghinea este familiarizat cu particularităţile pieţei berii din România si din Europa Centrala, graţie poziţiei sale deţinute în ultimii ani, în cadrul căreia a urmărit îndeaproape dinamica acestor pieţe.

Schimbarea de management va fi implementată până sfârşitul lunii noiembrie 2012.

Bergenbier este prezenta in România din 1994 şi operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti; echipa numără aproximativ 600 de angajaţi. Compania face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume.

Portofoliul companiei cuprinde mărcile precum Bergenbier, Noroc, Staropramen, Stella Artois, Beck's şi Löwenbräu. Alături de acestea, compania importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bergenbier,
preşedinte,
Lucian Ghinea
/actualitate/bergenbier-l-a-numit-presedinte-pe-lucian-ghinea-10221339
10221339
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.