BCR va taxa persoanele care îşi plătesc facturile la ghişeele băncii

Autor: Raluca Ghinea, Ciprian Botea Postat la 04 februarie 2013 18 afişări

BCR, cea mai mare bancă după active, taxează de luna aceasta persoanele care-şi plătesc facturile la ghişeele băncii cu numerar, aplicând un comision de 4 lei per plată factură pentru clienţii instituţiei şi 8 lei pentru restul, reprezentanţii băncii afirmând că astfel vor să încurajeze utilizarea echipamentelor automate de plată.

BCR va taxa persoanele care îşi plătesc facturile la ghişeele băncii

BCR, cea mai mare bancă după active, taxează de luna aceasta persoanele care-şi plătesc facturile la ghişeele băncii cu numerar, aplicând un comision de 4 lei per plată factură pentru clienţii instituţiei şi 8 lei pentru restul, reprezentanţii băncii afirmând că astfel vor să încurajeze utilizarea echipamentelor automate de plată. La finalul anului trecut, BCR a instalat o reţea de 400 de astfel de aparate. Depunerea de numerar în conturile curente proprii efectuate la echipamentele acceptatoare de numerar sau ghişeele băncii este gratuită. BCR a dezvoltat conceptul de self service prin instalarea unei reţele de ghişee automate, valoarea investiţiei ridicându-se la circa două milioane de euro. Clienţii persoane fizice ai băncii au realizat anul trecut tranzacţii prin internet şi telefon în valoare de peste 20 miliarde lei, cu aproape 30% mai mult decât în anul anterior. 

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BCR,
plăţi,
facturi,
ghişee
/actualitate/bcr-va-taxa-persoanele-care-isi-platesc-facturile-la-ghiseele-bancii-10541715
10541715
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.