BCR a ajuns la 450 de ghişee automate, prin care clienţii au efectuat tranzacţii de 1,12 miliarde lei

Postat la 09 iulie 2014 27 afişări

Banca Comercială Romană (BCR) a instalat de la începutul anului 50 de ghişee automate de plăţi, ajungând la o reţea de 450 de aparate în urma unei investiţii totale de circa 2,3 milioane euro, iar clienţii au efectuat peste 3,8 milioane tranzacţii, de 1,12 mld. lei, de la introducerea serviciului.

BCR a ajuns la 450 de ghişee automate, prin care clienţii au efectuat tranzacţii de 1,12 miliarde lei

 "Printre principalele avantaje ale utilizării ghişeelor automate se numără rapiditatea în efectuarea tranzacţiilor, durata unei operaţiuni reducându-se de la circa 4 minute la mai puţin de 40 de secunde. Timpul economisit de clienţii noştri de la inceputul anului se ridică la circa 84.000 ore", a declarat într-un comunicat Elena Ionescu Turda, şeful departamentului ATM & Self Service din cadrul BCR.

Ghişeele automate sunt echipamente tip "self service" la care clienţii persoane fizice pot efectua singuri operaţiunile dorite, precum plata facturilor, alimentarea conturilor curente sau rambursarea sumelor pentru cardul de credit.

Tranzacţiile pot fi efectuate exclusiv în lei şi sunt scutite de comision.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
automate,
bcr,
clienti,
tranzactii,
miliarde,
banca,
incepere
/actualitate/bcr-a-ajuns-la-450-de-ghisee-automate-prin-care-clientii-au-efectuat-tranzactii-de-1-12-miliarde-lei-12913496
12913496
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.