Avocatul lui Mircea Băsescu: Cravata cu care s-ar fi făcut înregistrările nu a putut fi expertizată

Postat la 08 iulie 2014 63 afişări

Avocatul lui Mircea Băsescu a declarat marţi, la ieşirea de la DNA, că expertiza în cazul înregistrărilor audio-video făcute de Florin Anghel este gata, dar cravata cu care s-ar fi făcut înregistrările nu a putut fi expertizată, pentru că nu funcţiona şi pe stick-urile de memorie nu era nimic.

Avocatul lui Mircea Băsescu: Cravata cu care s-ar fi făcut înregistrările nu a putut fi expertizată

 Avocatul Nelu Taşcă a spus că din expertiza tehnico-criminalistică rezultă că nu au fost alterate sau modificate copiile de pe înregistrările audio-video făcute de Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, şi transmise procurorilor.

Acesta a precizat că nu a putut fi expertizată cravata cu care acuzatorii susţin că s-ar fi făcut înregistrările audio-video, pentru că aceasta nu funcţionează.

Avocatul a arătat că din obiectele depuse de familia Anghel pentru expertiză, erau funcţionale doar ceasul şi două stickuri de memorie, dar cu acestea nu s-a făcut nicio înregistrare. Taşcă a precizat că, în opinia sa, la acest moment expertiza este neclară.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avocatul-lui-mircea-basescu-cravata-cu-care-s-ar-fi-facut-inregistrarile-nu-a-putut-fi-expertizata-12906623
12906623
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.