Băsescu: Laura Georgescu trebuie să plece. CNA devine o vulnerabilitate în rapoartele UE/ REACŢIA preşedintelui CNA

Postat la 16 iulie 2014 41 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la B1 TV, că preşedinta Consiliului Naţional al Audiovizualului, Laura Georgescu, ”trebuie să plece”, pentru salvarea independenţei instituţiei, precizând că CNA devine o vulnerabilitate în rapoartele UE.

Băsescu: Laura Georgescu trebuie să plece. CNA devine o vulnerabilitate în rapoartele UE/ REACŢIA preşedintelui CNA

 Întrebat cum comentează situaţia de la CNA, Traian Băsescu a declarat că preşedinta Consiliului, Laura Georgescu, trebuie să plece.

”Doamna Georgescu trebuie să plece”, a spus şeful statului, precizând că Laura Georgescu este numită la propunerea premierului şi sub semnătura acestuia s-a făcut propunerea la Parlament sau ”pe locurile rezervate Guvernului”.

Traian Băsescu a spus despre şefa CNA că şi-a dat seama că este vorba despre ”un om de proastă calitate atunci când aceasta a făcut o afirmaţie şi a lăsat să se înţeleagă că ar avea susţinerea ambelor palate”.

”Eu recunosc că dânsa a încercat să ajungă la mine, dar nu am primit-o, având informaţii despre calitatea umană proastă pe care o are. Zilele trecute a încercat, din nou, prin Biroul de Presă, să ia o legătură şi i s-a cerut, dacă are ceva, să trimită în scris şi va primi un răspuns”, a comentat Traian Băsescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-laura-georgescu-trebuie-sa-plece-cna-devine-o-vulnerabilitate-in-rapoartele-ue-reactia-presedintelui-cna-12937857
12937857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.