Băsescu, despre acordul cu FMI: Să primesc "proiectul de acord" de la Guvern şi discutăm

Postat la 10 februarie 2014 27 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni dimineaţă, că aşteaptă de la Guvern "proiectul de acord cu FMI" pentru a-l discuta. "Să primesc proiectul de acord de la Guvern şi discutăm”, a spus Băsescu.

Băsescu, despre acordul cu FMI: Să primesc "proiectul de acord" de la Guvern şi discutăm

 Întrebat, luni dimineaţă, la Cluj-Napoca, de presă, la ieşirea de la hotelul unde a fost cazat, cum rămâne cu acordul cu FMI, Traian Băsescu a spus că aşteaptă să primească proiectul.

"Să primesc proiectul de acord de la Guvern şi discutăm”, a spus Băsescu.

Traian Băsescu a plecat luni dimineaţă spre Bucureşti, cu un avion de linie de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj, unde a fost condus de primarul Emil Boc.

Preşedintele Traian Băsescu spunea sâmbătă seară, la Cluj-Napoca, întrebat dacă va semna scrisoarea de intenţie cu FMI: "Ponta visează frumos, asta i-a spus Medvedev la Soci".

Traian Băsescu afirmase, la întâlnirea cu delegaţia FMI, că nu va susţine introducerea accizei pe combustibil, precizând că nu va bloca decizia Guvern-FMI, de data aceasta, dar să nu i se ceară să semneze aceste negocieri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-despre-acordul-cu-fmi-sa-primesc-proiectul-de-acord-de-la-guvern-si-discutam-12053603
12053603
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.