Băsescu: Avem o problemă cu rezerviştii, foarte mulţi sunt plecaţi la muncă în străinătate

Postat la 23 aprilie 2014 72 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că trebuie refăcută capacitatea de a aduce rezerviştii sub arme, dacă este nevoie, mulţi fiind plecaţi la muncă în străinătate, precizând că în cadrul CSAT s-a discutat această problemă.

Băsescu: Avem o problemă cu rezerviştii, foarte mulţi sunt plecaţi la muncă în străinătate

 "S-a pus problema unei analize a capacităţii noastre de a chema rezerviştii sub arme, dacă ar fi nevoie. Avem o mare problemă aici, pentru că foarte mulţi rezervişti sunt la muncă în Spania, în Italia, în Germania. Deci este un subiect pe care CSAT îl va analiza în perioada următoare, el a făcut subiect de discuţie în ultimul CSAT", a spus şeful statului, la Adevărul Live.

Preşedintele a spus că "va trebui să ne refacem capacitatea de a ne aduce rezerviştii sub arme, dacă este nevoie" şi a menţionat că guvernele vor trebui să înţeleagă că este un imperativ creşterea capacităţii de luptă a armatei române.

Traian Băsescu a mai declarat că este clar că se fac investiţii, ele fiind mai puţin publice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-avem-o-problema-cu-rezervistii-foarte-multi-sunt-plecati-la-munca-in-strainatate-12510610
12510610
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.