Duşa: E o noutate că delfini dresaţi pentru misiuni militare se vor afla în Marea Neagră

Postat la 23 aprilie 2014 26 afişări

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a declarat, miercuri, că sunt mai multe exerciţii planificate de către structurile NATO în Marea Neagră şi că este o noutate că delfini dresaţi pentru misiuni militare se vor afla în Marea Neagră.

Duşa: E o noutate că delfini dresaţi pentru misiuni militare se vor afla în Marea Neagră

 "Sunt mai multe exerciţii planificate de către structurile NATO, probabil că aţi văzut acea ştire că noul distrugător, o nouă navă este deja în Marea Neagră. Au fost şi zilele trecute alte nave, fie că este vorba de o navă de supraveghere electronică, fie că e vorba de o navă de luptă, vom avea exerciţii în comun cu structurile NATO şi cu unităţi militare şi militari ai Statelor Unite, mai ales că parteneriatul strategic pe care noi îl avem cu Statele Unite. Sigur că este o noutate ca delfinii dresaţi pentru misiuni de luptă, pentru misiuni militare să se afle în Marea Neagră şi cred că, atunci când publicul va avea acces la această structură care va fi în Marea Neagră, cred că va fi ceva foarte interesant", a spus Duşa.

El a fost întrebat dacă s-a decis la nivelul NATO în ce măsură vor spori capacităţile Alianţei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dusa-e-o-noutate-ca-delfini-dresati-pentru-misiuni-militare-se-vor-afla-in-marea-neagra-12509853
12509853
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.