În Crimeea vor opera până la sfârşitul lunii aprilie peste 200 de sucursale ale băncilor din Rusia

Postat la 22 aprilie 2014 37 afişări

În Crimeea vor opera până la sfârşitul lunii aprilie peste 200 de sucursale ale băncilor din Rusia, a declarat viceguvernatorul băncii centrale de la Moscova, Mikhail Sukhov.

În Crimeea vor opera până la sfârşitul lunii aprilie peste 200 de sucursale ale băncilor din Rusia

 "Până la sfârşitul lunii, reţeaua de sucursale ale băncilor ruseşti care operează cu rubla va ajunge la peste 200 de unităţi", a spus el, citat de RIA Novosti.

Viceguvernatorul speră ca procesul de tranziţie la rublă în Crimeea să se accelereze. Regiunea ucraineană Crimeea a fost anexată de Rusia în luna martie.

"În urmă cu două săptămâni nu aveam această reţea bancară. Dacă totul va decurge în acelaşi ritm ca până acum, vom avea fundamentul economic ca rubla să devină principala metodă de plată pe întreg teritoriul Federaţiei Ruse, inclusiv în Crimeea", a spus Sukhov.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/in-crimeea-vor-opera-pana-la-sfarsitul-lunii-aprilie-peste-200-de-sucursale-ale-bancilor-din-rusia-12503667
12503667
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.