Vodafone Group, dat în judecată de un fost distribuitor din Grecia pentru 1,37 mld euro

Postat la 22 aprilie 2014 48 afişări

Divizia din Grecia a Vodafone Group a fost dată în judecată de un fost distribuitor elen, Mobile Trade Stores (MTS), care cere despăgubiri de 1,37 miliarde de euro pentru daunele suferite în urma anulării unor contracte de colaborare.

Vodafone Group, dat în judecată de un fost distribuitor din Grecia pentru 1,37 mld euro

 Papistas Holding, compania mamă a MTS fondată de Athanasios Papistas şi Loukia Flor, cere despăgubiri morale şi pentru pagubele provocate de afacerile pierdute, se arată într-un comunicat al acesteia, citat de Bloomberg.

Potrivit MTS, Vodafone şi-a schimbat strategia în Grecia după 2008, întrerupând în mod neaşteptat un contract de service şi contracte de împrumut, fapt care a afectat lichidităţile unor companii din cadrul Papistas Group.

MTS a anunţat în decembrie anul trecut că a deschis un proces similar împotriva Vodafone pentru 255,5 milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vodafone-group-dat-in-judecata-de-un-fost-distribuitor-din-grecia-pentru-1-37-mld-euro-12502647
12502647
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.