Bărbatul care a accidentat mortal o tânără pe o trecere de pietoni din Capitală a fost arestat

Postat la 30 octombrie 2013 59 afişări

Bărbatul care a accidentat mortal o tânără pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală a fost arestat preventiv de Judecătoria Sectorului 6, pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Bărbatul care a accidentat mortal o tânără pe o trecere de pietoni din Capitală a fost arestat

 Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti l-au reţinut pe Abdulateef Mohammed Hazim Abdulateef, pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de cercetare penală, şi au solicitat marţi instanţei arestarea preventivă a acestuia.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti au admis solicitarea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru 29 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că luni 28 august, în jurul orei 21.50, Abdulateef Mohammed Hazim Abdulateef, aflat la volanul autoturismului personal, a condus cu viteză peste limita maximă admisă, pe Bulevardul Iuliu Maniu, dinspre Şoseaua Cotroceni înspre zona Lujerului, şi a intrat în intersecţia cu Bulevardul Vasile Milea pe culoarea roşie a semaforului, accidentând mortal o tânără care traversa strada pe trecerea de pietoni din zonă. Ulterior, bărbatul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de cercetare penală.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/barbatul-care-a-accidentat-mortal-o-tanara-pe-o-trecere-de-pietoni-din-capitala-a-fost-arestat-11587698
11587698
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.