Banca centrală a SUA acuză BCE că nu a înţeles criza din zona euro şi a acţionat incoerent

Postat la 02 august 2013 49 afişări

Rezerva Federală a Statelor Unite acuză Banca Centrală Europeană (BCE) că ar fi creat o criză a datoriilor de stat care putea fi evitată, pe care nu a înţeles-o şi a atacat-o cu politici incoerente, potrivit Daily Telegraph, preluat de The Guardian.

Banca centrală a SUA acuză BCE că nu a înţeles criza din zona euro şi a acţionat incoerent

 "BCE nu are o strategie coerentă pentru a construi baza monetară necesară pentru susţinerea creării de bani pe care să se sprijine o economie în creştere", potrivit unui document pregătit de Rezerva Federală din Richmond, una dintre cele 12 instituţii de supraveghere ale Sistemului Rezervelor Federale din Statele Unite.

Documentul, consultat de Daily Telegraph, a fost redactat în luna iulie şi este semnat de economistul şef al Rezervei Federale din Richmond, Robert Hetzel.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/banca-centrala-a-sua-acuza-bce-ca-nu-a-inteles-criza-din-zona-euro-si-a-actionat-incoerent-11199335
11199335
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.