Auchan deschide al şaselea hipermarket din Bucureşti

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 12 februarie 2014 283 afişări

Auchan Berceni, noul hipermarket ce se va deschide pe 13 februarie, este al unsprezecelea remodelat sub marca Auchan din seria celor douăzeci de magazine Real.

Auchan deschide al şaselea hipermarket din Bucureşti

Transformarea magazinului Real în Auchan adurat mai puţin de 10 zile şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeţei de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor şi introducerea comerţului Auchan, de tip

discount generalizat.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de 7.500 mp, noul hipermarket Auchan Berceni oferă o gamă completă de peste 50.000 produse,  alimentare şi nealimentare.

Pentru a facilita accesul clienţilor, Auchan a înfiinţat patru linii de microbuz gratuite pentru clienţi care funcţionează pe parcursul întregului program de funcţionare a magazinului (zilnic 8-22) şi care acoperă întregul cartier Berceni. Pentru cei veniţi cu maşina, centrul dispune de o parcare gratuită de 700 de locuri.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/auchan-deschide-al-saselea-hipermarket-din-bucuresti-12071277
12071277
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.