Comisia de muncă: Părinţii pot avea o zi liberă neplătită pe an pentru îngrijirea sănătăţii copilului

Postat la 11 februarie 2014 40 afişări

Comisia pentru muncă a Camerei Deputaţilor a aprobat, marţi, proiectul de lege iniţiat de senatorul PSD Gabriela Firea privind acordarea pentru părinţi a unei zile libere pe an pentru îngrijirea sănătăţii copilului, deputaţii stabilind că această zi nu va fi plătită.

Comisia de muncă: Părinţii pot avea o zi liberă neplătită pe an pentru îngrijirea sănătăţii copilului

 Potrivit proiectului, ziua liberă se va acorda în scopul de a asigura posibilitatea părinţilor sau a reprezentanţilor legali ai copilului de a verifica periodic starea de sănătate a acestuia.

Părinţii au dreptul la ziua liberă pentru îngrijirea sănătăţii copilului fără obligaţia angajatorului de a plăti drepturile salariale aferente.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/comisia-de-munca-parintii-pot-avea-o-zi-libera-neplatita-pe-an-pentru-ingrijirea-sanatatii-copilului-12064230
12064230
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.