Au fost găsite alte fragmente osoase şi dinţi într-o lizieră pe traseul Caracal-Bucureşti

Postat la 06 august 2019 313 afişări

Anchetatorii au găsit alte fragmente osoase şi dinţi într-o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti, indicată marţi de Gheorghe Dincă, medicii legiştii din zonă concluzionând că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, anunţă DIICOT.

Au fost găsite alte fragmente osoase şi dinţi într-o lizieră pe traseul Caracal-Bucureşti

Procurorii DIICOT, împreună cu poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române, au continuat marţi percheziţia la casa din Caracal a lui Dincă Gheorghe, dar au făcut cercetări şi într-o zonă indicată de suspect, respectiv o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti.

"În urma cercetării la faţa locului efectuate în cursul zilei de astăzi, la locul mai sus menţionat, după cernerea cenuşei, au fost identificate şi alte fragmente osoase şi dinţi. Menţionăm că, medicii legişti aflaţi la faţa locului au concluzionat faptul că, resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană", se arată într-un comunicat de presă DIICOT, remis MEDIAFAX.

În acest dosar, au fost audiate mai multe persoane, iar procurorii au făcut percheziţii informatice asupra unor medii de stocare, la domiciliul lui Gheorghe Dincă, acesta fiind asistat de către apărătorul din oficiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
caracal,
dinti,
traseu,
gasire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.