Au apărut găleţile şi micii electorali (FOTO, VIDEO)

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 30 august 2014 63 afişări

Deşi campania pentru prezidenţiale începe oficial abia în octombrie, găleţile şi porţiile de mici electorali şi-au făcut deja apariţia, dar cu o particularitate inedită: acum nu le mai sunt oferite alegătorilor, ci profită de ele înşişi candidaţii.

Emil Boc, primul suporter din PDL al Elenei Udrea de la PMP, s-a raliat "Ice Bucket Challenge", campania de promovare a donaţiilor pentru bolnavii de scleroză laterală amiotrofică, turnându-şi o găleată de apă rece pe cap şi apoi pasându-i leapşa Elenei Udrea.

Aceasta a văzut imediat ocazia de reclamă electorală şi a vestit că vine cu găleata în faţa clădirii Guvernului, ca să arate că e contra lui Ponta. Tot Elena Udrea a început să-şi demoleze cu metodă imaginea de divă, postând pe pagina ei de Facebook poze de la o cârciumă de ţară unde a mâncat mici şi dintr-o băcănie de unde şi-a luat salam (cu soia?).

Nu s-a lăsat mai prejos nici Monica Macovei, care a folosit pretextul campaniei umanitare pentru bolnavii de scleroză ca să se laude că ea a înfiinţat DNA, scop în care a turnat apă cu gheaţă într-un vas cu pozele unor adversari politici condamnaţi penal în ultimii ani. Monica Macovei a adăugat ulterior pe Facebook şi un îndemn pentru susţinătorii care strâng semnăturile necesare pentru intrarea ei în cursa prezidenţială: "Hai să transformăm strângerea semnăturilor într-o provocare mai mare decât cea a Ice Bucket Challenge".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/au-aparut-galetile-si-micii-electorali-foto-video-13174016
13174016
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.