Asociaţia Oamenilor de Afaceri: Dezaprobăm creşterea taxelor anunţată de Guvern: Este afectat întreg mediul de afaceri

Postat la 11 noiembrie 2013 36 afişări

Asociaţia Oamenilor de Afaceri (AOAR) dezaprobă măsurile de creştere a taxelor şi impozitelor anunţate de Guvern şi apreciază că acestea vor afecta, direct şi indirect, întreg mediul de afaceri.

Asociaţia Oamenilor de Afaceri: Dezaprobăm creşterea taxelor anunţată de Guvern: Este afectat întreg mediul de afaceri

 "O dovadă directă în acest sens o constituie profitabilitatea în scădere a afacerilor, scădere evidenţiată de scăderea veniturilor bugetare având ca sursă impozitul pe profit", arată asociaţia, într-un comunicat.

AOAR arată că sunt greu de înţeles măsuri precum creşterea accizei pe combustibili, pentru finanţarea lucrărilor de infrastructură, în condiţiile în care Guvernul nu utilizează banii europeni disponibili pentru acest sector.

"Alocarea acestor fonduri în lipsa unui Master Plan pentru infrastructura de transport rutier a României, document ce ar fi trebuit aprobat prin lege de către Parlament, propunere făcută public de către AOAR încă din anul 2009 şi refuzată sistematic de toate guvernele, ca şi cheltuielile constant neclare efectuate de CNADNR, reprezintă tot atâtea semne de neîncredere în politica fiscală şi de investiţii anunţată de Guvern", se menţionează în comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/asociatia-oamenilor-de-afaceri-dezaprobam-cresterea-taxelor-anuntata-de-guvern-este-afectat-intreg-mediul-de-afaceri-11660446
11660446
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.