Arsene, despre demiterea directorului spitalului din Neamţ: Bineînţeles, vinovaţii vor răspunde

Autor: Petru Mazilu Postat la 15 noiembrie 2020 141 afişări

Arsene, despre demiterea directorului spitalului din Neamţ: Bineînţeles, vinovaţii vor răspunde

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, în subordinea căruia se află Spitalul Judeţean a declarat că nu exclude demiterea directorului unităţii medicale. Arsene a mai spus că decizia va fi luată în funcţie de rezultatele anchetei şi că toţi vinovaţii vor plăti.

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a anunţat că aşteaptă rezultatele anchetei de la Spitalul Judeţean pentru a lua primele decizii după tragedia de la secţia ATI unde au murit 10 persoane. El nu exclude varianta înlăturării din funcţie a actualului director al spitalului.

„Bineînţeles. Aştept în cursul de mâine rezultatul anchetei şi cu siguranţă cei care poartă vina la ceea ce s-a întâmplat acolo, vor răspunde”, a declarat Ionel Arsene la Antena 3.

Directorul Spitalului Judeţean din Neamţ, Lucian Micu, a fost numit în funcţie pe 28 octombrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
demitere,
director,
cj

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.