Aroganţă de miliardar: A scos 10 milioane de dolari CASH din bancă doar să se uite la ei pentru a-şi da seama cât este de bogat

Postat la 10 aprilie 2019 1369 afişări

Aroganţă de miliardar: A scos 10 milioane de dolari CASH  din bancă doar să se uite la ei pentru a-şi da seama cât este de bogat

Aliko Dangote, cel mai bogat om din Africa şi unul dintre cei mai înstăriţi oameni din lume, a retras din bancă 10 milioane de dolari doar pentru a se uita la ei.

 

Dangote a povestit întâmplarea în timpul unui forum organizat în Abidjan, capitala Coastei de Fildeş. "Da, am retras 10 milioane de dolari, i-am pus în portbagaj şi am plecat. Când am ajuns acasă, m-am uitat la ei şi am spus <OK, acum cred. Am destui bani.>"

 

Unul dintre moderatorii evenimentului l-a întrebat pe Dangote câţi bani are, la acel moment, în portofel. "O să fii surprins, dar nu am nici măcar un dolar la mine. Nu am nimic în buzunar."

 

Aliko Dangote are 61 de ani, e născut într-o famile musulmană bogată, deţine mai multe companii şi e implicat în domeniul alimentar, în construcţii şi în telecomunicaţii.  A fost căsătorit de patru ori şi are 15 copii din toate mariajele. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retragere,
aroganta,
miliardar,
uitare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.