Gabriela Firea neagă zvonurile privind demisia: Sunt cât se poate de întreagă şi aptă de muncă

Postat la 10 aprilie 2019 33 afişări

Primarul general Gabriela Firea infirmă zvonurile că şi-ar fi dat demisia de la primăria Capitalei şi, pentru a dovedi cele susţinute, se pozează, precum cei răpiţi în zonele de conflict, alături de echipa ei de la primărie, cu un jurnal de miercuri.

Gabriela Firea neagă zvonurile privind demisia: Sunt cât se poate de întreagă şi aptă de muncă

Gabriela Firea a infirmat, marţi, pe pagina sa de Facebook zvonul ”otrăvit” care circulă ”prin mediul politic şi prin presă” că nu ar mai fi trecut pe la biroul său de la Primăria Capitalei şi că intenţionează să-şi dea demisia în curând.

 

”Azi circula un zvon otravit prin mediul politic şi presă: că nu am mai trecut pe la birou, că îmi voi anunţa demisia în curând, se caută deja şi înlocuitori. Sunt convinsă că mulţi m-ar vrea plecată, pentru că am stârpit reţelele de interese obscure din Primăria Generală. Dar sunt şi mai mulţi, oameni de bună credinţă şi oneşti, care vor să-mi duc mandatul la bun sfârşit iar la anul să candidez din nou”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

 

Ea spune că, deşi au trecut doar două săptămâni şi jumătate de la intervenţia chirurgicală ”dificilă” pe care a suferit-o, se află totuşi la primărie, iar, pentru conformitate, ataşează mesajului să mai multe imagini cu ea şi echipa sa de la primărie, cu un exemplar al unui ziar de miercuri, 10 aprilie, pentru a dovedi că se află la serviciu.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
demisie,
zvonuri,
munca,
negare,
primarie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.