O noua victorie pentru Laura Codruţa Kovesi în instanţă

Postat la 10 aprilie 2019 291 afişări

Laura Codruţa Kovesi a câştigat în instanţă gradul profesional de Parchet de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), decizia fiind luată de Curtea de Apel Bucureşti după ce Secţia de procurori a CSM a decis să nu-i acorde gradul anul trecut. Decizia instanţei nu este definitivă.

O noua victorie pentru Laura Codruţa Kovesi în instanţă

"Admite cererea. Anulează hotărârea 673 din 06.11.2018 a Consiliului Superior a Magistraturii Secţia pentru Procurori. Obligă pârâtul să emită hotărârea prin care să recunoască reclamantei gradul profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie", se arată în decizia Curţii de Apel Bucureşti.

 

Decizia magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti poate fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare, recursul urmând a fi depus tot la Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a VIII a Contencios Administrativ şi Fiscal.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
instanta,
parchet,
castigare,
laura kovesi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.