Armata ucraineană anunţă ce pierderi a suferit Rusia în timpul războiului

Autor: Petru Mazilu Postat la 18 martie 2022 101 afişări

Armata ucraineană anunţă ce pierderi a suferit Rusia în timpul războiului

Sursele ucrainene vorbesc despre pierderi însemnate în tabăra rusă în timpul războiului. Numărul persoanelor decedate creşte în fiecare zi, iar pierderile militare sunt foarte mari.  

Oficialii ucraineni anunţă că pierderile armatei ruse în războiul din Ucraina sunt din ce în ce mai mari.

Potrivit ucrainenilor, în jur de 14.200 de militari ruşi au murit în timpul conflictului. Este o cifră care nu a fost confirmată şi din alte surse.

De asemenea, partea ucraineană vorbeşte despre o creştere importantă a pierderilor de echipament militar în tabăra rusă.

Pe lista cu pierderi ale ruşilor ar fi 93 de avioane, 112 elicoptere, 450 de tancuri, 1.448 de maşini blindate, 205 sisteme de artilerie, 60 de rezervoare de combustibil, 3 ambarcaţiuni şi 879 vehicule. Pierderile au fost înregistrate în perioada 24 februarie- 18 martie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ucraina,
razboi,
rusia,
anunt,
armata,
suferinta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.