Armata privată a României: cum transformă BGS forţa în bani

Autor: Razvan Muresan Postat la 21 august 2013 14047 afişări

BGS, a doua cea mai mare companie de securitate din România, a raportat afaceri de 26 de milioane de euro în 2012, la un număr de 2.850 de angajaţi.

Armata privată a României: cum transformă BGS forţa în bani

Compania dispune de o flotă formată din 16 autoturisme Renault Megane, trei Volkswagen Passat, 36 Dacia Logan, două Mitsubishi Pajero, două Land Rover Freelander, două Mitsubishi L200, 13 ATV, un Tico, două Hummer H1, 45 Hummer H3, 18 Dodge Nitro, cinci Toyot Hilux, un GMW Hover CUV.

Potrivit raportului de activitate a companiei, 1.318 infractori au fost prinşi anul trecut în flagrant de către agenţii BGS şi predaţi Poliţiei pentru cercetări, iar 2.395 de persoane au fost puse la dispoziţia Poliţiei pentru cercetări. Compania a recuperat bunuri în valoare de jumătate de milion de lei şi a recepţionat peste 230.000 de alarme pe parcusul anului 2012.

Compania Bartguard Services SRL (BGS) s-a înfiinţat în anul 1994, oferind pentru început doar servicii de pază cu agenţi însoţiţi de câini de serviciu. Firma fur­nizează servicii de securitate prin sisteme de alarmă, pază cu agent, securitate eveni­men­te, monitorizare-intervenţie, gar­dă de corp, transport valori şi con­sul­tanţă. Printre clienţii companiei se numără RDS&RCS, Petrom, Banca Transil­vania, Coca-Cola, Liberty Cen­ter şi Mega Image.

Liderul pieţei serviciilor de secu­ritate este G4S România, unitatea locală a grupului britanic G4S. Anul trecut, G4S a înregistrat în România venituri de circa 51,8 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
securitate,
bgs,
armata,
paza,
protectie
/actualitate/armata-privata-a-romaniei-cum-transforma-bgs-forta-in-bani-11263646
11263646
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.