Cum arată harta locurilor libere la vaccin şi a listelor de aşteptare? Sunt aproape 617.000 de locuri disponibile pentru Pfizer, aproape 115.000 pentru Moderna, aproape 37.000 pentru AstraZeneca şi aproape 31.000 pentru Johnson&Johnson

Autor: Alexandru Nanu Postat la 29 mai 2021 61 afişări

Harta interactivă de pe platforma naţională de vaccinare arată în prezent câte locuri sunt libere pentru vaccinarea cu cele trei seruri folosite în România împotriva pandemiei de COVID-19. Potrivit datelor de la ora 14:42, din 29 mai, în ţară mai sunt disponibile 616.563 de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer, 115.411 de locuri libere pentru vaccinare cu Moderna, 37.295 de locuri libere pentru vaccinare cu AstraZeneca şi 31.316 de locuri libere pentru vaccinare cu Johnson&Johnson.

Situaţia este din ce în ce mai bună, în momentul de faţă nu mai există judeţe în care nu sunt locuri libere pentru vaccinare.

Pe platforma de programare apare şi harta listelor de aşteptare pentru cele patru vaccinuri folosite de România, cel mai mare apetit pentru imunizare fiind în municipiul Bucureşti cu 131 de persoane înscrise. În total, sunt două judeţe în care mai sunt persoane înscrise pe listele de aşteptare, respectiv Bucureşti şi Constanţa.

Cele mai multe solicitări pe listele de aşteptare sunt pentru vaccinul Pfizer – 155 de români alegând acest ser pentru imunizare, pentru serurile de vaccin de la Moderna, AstraZeneca şi Johnson&Johnson nu se mai află nici o persoană înscrisă pe listele de aşteptare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
locuri,
vaccinare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.