Arafat, despre licitaţia privind testele de salivă Covid-19: au mai apărut şi alte contestaţii

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 13 ianuarie 2022 28 afişări

Licitaţia privind testele de salivă pentru elevi a fost contestată şi de alte firme, a anunţat şeful DSU, Raed Arafat. El spune că după prima decizie a instanţelor de judecată, IGSU ar putea semna contractele subsecvente şi livra testele de salivă în şcoli.

Arafat, despre licitaţia privind testele de salivă Covid-19: au mai apărut şi alte contestaţii

„Licitaţia pe lotul doi şi trei este în desfăşurare la ONAC. Depinde când se semnează acordul cadru, (apoi - n.r.) trecem noi la semnarea acordului subsecvent. Referitor la lotul 1, care a fost blocat prin contestaţie, au mai apărut şi alte contestaţii chiar la sfârşitul perioadei în care se puteau depune”, anunţă Raed Arafat.

El spune că autorităţile aşteaptă decizia CNCS.

„Cu cât vine decizia CNCS mai repede, au atât ştim ceea ce e de făcut - fie ONAC trebuie să reevalueze, fie trece IGSU la semnarea contractului subsecvent şi la livrare. Problema asta a constestaţiilor este una incontrolabilă, pentrui că cine contestă nu înseamnă că are dreptate, dar blochează procesul”, adaugă Arafat.

Şeful DSU anunţa vineri că se aşteaptă decizia instanţei pentru semnarea contractului de achiziţionare a testelor de salivă necesare în şcoli, după ce o firmă a depus o contestaţie la CNSU.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arafat,
teste,
licitaţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.