Apple pregăteşte ecrane mai mari şi culorii mai vii pentru noile modele iPhone, însă fanii se tem că va semăna prea mult cu iPhone X

Autor: Alex Ciutacu Postat la 28 august 2018 99 afişări

Apple pregăteşte ecrane mai mari şi culorii mai vii pentru noile modele iPhone, însă fanii se tem că va semăna prea mult cu iPhone X

Apple mizează pe iPhone X. Cea mai valoroasă companie din lume plănuieşte să lanseze trei modele noi de smartphone, pentru care va păstra ecranul tip edge-to-edge lansat anul trecut, potrivit surselor citate de Bloomberg.

Dispozitivele vor fi disponibile într-o gamă variată de preţuri, în diferite mărimi şi cu diverse specificaţii pentru a deveni mai atractive.

Cu toate acestea, niciunul dintre cele trei iPhone-uri ce urmează a fi lansate nu vor fi modele noi – cum a fost iPhone X anul trecut sau iPhone 6 în 2014. Unele surse din piaţă numesc aceste lansări chiar „un an S”, în care compania va lansa aceleaşi modele de anul trecut însă cu o serie de specificaţii noi.

Compania plănuieşte schimbări mult mai mari pentru anul următor, potrivit surselor din piaţă.

iPhone X nu a dat lovitura totuşi, aşa cum se aşteptau o serie de analişti de pe Wall Street. Cu toate acestea, se vinde încă la nivelul aşteptărilor companiei şi a ajutat Apple să câştige cotă într-o piaţă a cărei creştere aproape s-a oprit.

Noile modele vor fi lansate în luna septembrie şi demonstrează că gigantul hi-tech îşi reglează strategia de dezvoltare. În loc să ademenească milioane de utilizatori noi, planul Apple în prezent este de a creşte constant preţurile medii, în timp ce se extinde spre dispozitive şi accesorii noi şi pariază pe servicii digitale precum streaming-ul video şi de muzică.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iphone,
modele,
apple

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.