Sorin Preda, Global Vision: Constanţa este cel mai mare hub de infrastructură şi resursă umană neexploatat din Europa

Postat la 27 august 2018 163 afişări

Dezvoltatorul Global Vision, controlat de omul de afaceri român Sorin Preda, a cumpărat anul trecut un tren de aproape 100 de hectare în apropierea Portului Constanţa şi a demarat procedurile pentru a dezvolta un proiect industrial cu o valoare estimată la 200 de milioane de euro, potrivit declaraţiilor sale. Anterior, în 2008, pe acel teren austriecii de la Voestalpine voiau să construiască un combinat siderurgic.

Sorin Preda, Global Vision: Constanţa este cel mai mare hub de infrastructură şi resursă umană neexploatat din Europa

„Planul este să dezvoltăm 70.000-80.000 de metri pătraţi anual, ca în şase ani să avem 550.000 - 600.000 mp de proiect mixt use. Noi putem începe singuri proiectul sau în asociere cu un partener. Acum cel mai activ investitor se uită la proiect şi face o analiză a acestuia. Şi mai sunt două fonduri de investiţii cu care Global Vision colaborează afară şi care se uită să intre în România şi se uită numai la dez­voltări mari“, a subliniat antreprenorul.

 

Global Vision mai deţine clădirea de birouri Brătianu din apropierea Pieţei Universităţii, a dezvoltat proiectul rezidenţial Origami Residence din Timişoara şi a dezvoltat pentru Globalworth Timişoara Airport Park.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.