5 modele de maşini păguboase pe care nu trebuie să le cumperi niciodată, indiferent cât de ieftine sunt!

Postat la 03 martie 2020 81476 afişări

5 modele de maşini păguboase pe care nu trebuie să le cumperi niciodată, indiferent cât de ieftine sunt!

Maşinile la mâna a doua reprezintă un subiect intens discutat în rândul şoferilor români. Cu toţii ne pricepem la fotbal, politică şi… maşini.

Cei mai mulţi clienţi îşi doresc o maşină ieftină şi bună, nu contează dacă a mai fost rulată sau nu, aşa că interenetul este plin cu topuri de maşini SH care merită, sau nu merită să fie cumpărate. Aceste topuri sunt făcute în funcţie de experienţele avute de ceilalaţi clienţi.

Rapoartele de service ale maşinilor care au avut nevoie de reparaţie pot fi o sursă de încredere, însă problema ar fi că ele nu pot fi centralizate într-un singur loc, aşa că nu ne putem informa dintr-o singură sursă în privinţa problemelor care apar la anumite modele. În cazul acesta nu ne rămâne decât să verificăm din mai multe surse, să comparăm cu poveştile care circulă în „folclorul auto” şi să ne facem o părere proprie înainte de a cumpăra maşina care ne place.

Canalul de YouTube 99Vehicles a făcut un top al maşinilor cu cele mai multe probleme. Astfel, Audi TT, Range Rover Sport, Volkswagen Phaeton, Volkswagen Scirocco şi Opel Insignia ar fi nişte maşini de care trebuie să vă feriţi

5. Audi TT

Principala problemă ar fi pentru modelele care au motorul 2.0 TFSI cu cutie de viteze cu dublu ambreiaj DSG. Cei de la 99Vehicles spun că ar consuma ulei mai mult, ar fi ceva probleme şi la distribuţie, dar şi la instalaţia electrică.

4. Range Rover Sport

Pentru acest model clienţii au raportat probleme după 220.000 de kilometri, în special pentru motorul de 2,2 litri diesel.

3. Volkswagen Phaeton

Sunt reclamate probleme la sistemul electric, dar şi la motoarele V10 unde apar multe probleme la turbocompresoare. Totodată problemele evidente pe care le are acest model l-au făcut să se deprecieze considetabil cu trecerea timpului. Un Volkswagen Phaeton care costa în trecut peste 60.000 de euro, de nou, a ajuns la un preţ de 4.000 de euro pentru un exemlar la mâna a doua. Phaeton a fost conceput ca rival pentru S-Klasse, Seria 7, A8 şi Lexus LS.

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masini,
refuz,
modele,
ieftin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.