Cetinvest pensii are un nou acţionariat. Cine a asistat tranzacţia

Autor: Andra Stroe Postat la 02 martie 2020 124 afişări

Cetinvest pensii are un nou acţionariat. Cine a asistat tranzacţia

Pensii PeliPartners a asistat societăţile din cadrul Grupului Financiar Banca Transilvania privind achiziţia Certinvest Pensii. BT Asset Management S.A.I. S.A., unul dintre cumpărători şi de acum noul acţionar majoritar al Certinvest Pensii, este compania Grupului Financiar Banca Transilvania, specializată în administrarea de investiţii prin fonduri deschise şi închise. Certinvest Pensii administrează fondul de pensii Pilon III Pensia Mea şi este singurul jucător local dintre administratorii de fonduri de pensii din România. Grupul Banca Transilvania a anunţat semnarea angajamentului pentru realizarea acestei tranzacţii în octombrie 2019, iar achiziţia a fost autorizată de către ASF în februarie a.c. Echipa PeliPartners a fost coordonată de Carmen Peli – partener, şi le-a inclus pe Mirabela Maria şi Adelina Iordache.

Avocaţii PeliPartners au fost implicaţi în unele dintre cele mai importante tranzacţii de pe piaţa românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experienţă în domenii variate, care includ fuziuni şi achiziţii, finanţări, concurenţă, infrastructură & concesiuni, energie, real estate şi drept corporatist.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banca transilvania,
transilvania,
financiar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.