Anunţul făcut astăzi de Carrefour: deschid două noi magazine

Autor: Ioana Matei Postat la 22 octombrie 2013 213 afişări

Grupul Carrefour România anunţă intrarea în reţeaua Express a două noi magazine de proximitate operate în regim de franciză.

Anunţul făcut astăzi de Carrefour: deschid două noi magazine

Magazinele vor fi deschise în Braşov, prin colaborarea cu RostCom: Express RostCom Olteţ şi Express RostCom Gospodarilor. Express RostCom Olteţ are o suprafaţă de 150 metri pătraţi, iar Express RostCom Gospodarilor are 177 metri pătraţi, ambele având o gamă de aproximativ 3.000 de produse.

În acest moment, reţeaua numără 44 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 8 unităţi în oraşul Braşov şi 36 în Bucureşti şi Ilfov. Conceptul de franciză propus de Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o reţea de magazine să păstreze, să administreze şi să îşi dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia, asistat în gestionarea magazinului de Carrefour România.

Carrefour operează în prezent în România patru formate de magazine, cu un total de 141 de magazine: 24 hipermarketuri „Carrefour”, 72 supermarketuri „Market”, 44 magazine de proximitate „Express”, un website de comerţ online. Retailerul a avut anul trecut pe piaţa românească vânzări de 986 milioane euro, fără TVA, cu 3% mai mari faţă de valoarea din 2011.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anuntul-facut-astazi-de-carrefour-deschid-doua-noi-magazine-11547911
11547911
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.