Antonescu: Dacă USL se rupe, corect ar fi să urmeze alegeri anticipate (VIDEO)

Postat la 23 februarie 2014 37 afişări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, a declarat că, dacă USL se rupe, premierul Victor Ponta ar trebui să îşi dea demisia şi ar fi corect să fie organizate alegeri anticipate, deşi nu ar fi recomandate acum.

Antonescu: Dacă USL se rupe, corect ar fi să urmeze alegeri anticipate (VIDEO)

La emisiunea "După 20 de ani", difuzată duminică de Pro TV, Antonescu a declarat că miniştrii PNL îşi vor da demisia din guvern dacă propunerile PNL în privinţa structurii Executivului nu vor fi puse în practică până luni, arătând că încă speră să nu se întâmple acest lucru.

"Îi transmit domnului Ponta un mesaj simplu: Să accepte să îl aibă pe Iohannis vicepremier, înainte ca acesta să devină premier în locul său. Domnul Ponta face o alegere pentru o perioadă lungă. Klaus Iohannis va fi premier!", a afirmat liderul PNL.

Întrebat dacă, în condiţiile în care PNL se retrage din guvern, atunci guvernul condus de Victor Ponta ar fi ilegitim, liderul PNL a răspuns afirmativ. "Este ilegitim, pentru că domnul Victor Ponta este astăzi prim-ministru pentru că l-a susţinut o coaliţie care se numeşte USL, o alianţă electorală, pentru această alianţă şi nu alta", a spus Antonescu, adăugând că ar fi de preferat ca Victor Ponta să îşi dea singur demisia şi să nu mai fie cazul ca PNL să ceară acest lucru.

Urmăriţi integral emisiunea "După 20 de ani":

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antonescu-daca-usl-se-rupe-corect-ar-fi-sa-urmeze-alegeri-anticipate-video-12133029
12133029
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.