Poliţia ucraineană anunţă că este "alături de popor" şi vrea "schimbări rapide"

Autor: Valentin Vidu - Mediafax Postat la 22 februarie 2014 54 afişări

Poliţia ucraieană anunţă că este "alături de popor" şi vrea "schimbări rapide", anunţă Ministerul de Interne într-un comunicat, transmite AFP.

Poliţia ucraineană anunţă că este "alături de popor" şi vrea "schimbări rapide"

Poliţia ucraieană a declarat sâmbătă că este "alături de popor" şi că-i împărtăşeşte aspiraţiile cu privire la "schimbări rapide", într-un comunicat publicat în numele efectivelor Ministerului de Interne pe site-ul oficial al instituţiei, relatează AFP.

"Poliţia se află în serviciul poporului şi îi împărtăşeşte integral aspiraţiile către schimbări rapide", se subliniază în comunicat.

"Aducem un omagiu persoanelor ucise" în violenţele care au avut loc săptămâna aceasta la Kiev, soldate cu aproape 80 de morţi, se mai arată în document.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UCRAINA,
POLIŢIE,
PROTESTE
/actualitate/politia-ucraineana-anunta-ca-este-alaturi-de-popor-si-vrea-schimbari-rapide-12131943
12131943
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.